Kaneelstengels (met bladerdeeg van Tante Fanny)

Gepubliceerd op 10 november 2022 om 15:19

Een lekker receptje voor een snel hapje bij bijvoorbeeld de thee.
Het bladerdeeg van Tante Fanny kan sporen bevatten van melk ( hier gaat dit merk heel
erg goed) en is je basis voor dit mini receptje! (voeg per seizoen een ander vormpje toe aan
dit gerechtje.. kerstbomen, haasjes, sterren.. je kunt hier eindeloos mee variëren! 

 

Wat heb je nodig?

Tante Fanny bladerdeeg
2 eetlepels suiker
Een theelepel kaneel
ei 

 

Wat ga je doen?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Snijd het bladerdeeg in reepjes 
  • klop het ei op in een bakje en bestrijk de reepjes met ei
  • meng het suiker met het kaneel en strooi deze over de reepjes
  • zet de reepjes in de oven
  • bak de reepjes  (of andere vormpjes) 15  minuten in de oven 

kopje thee erbij :) en smullen maar! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.